Увеличиха местата за домуване на съдове в пристанище „Булпорт Логистика“

булпорт-логистикаДо 88 бяха увеличени местата за домуване на малки плавателни съдове в пристанище със специално предназначение „Булпорт Логистика“, съобщиха от дружеството пред Maritime.bg.

През миналата година в пристанището стартира проект за подобряване на инфраструктурата, като към момента откритите площадки са покрити с нов настил и са изградени нови кейови места.

От дружеството съобщиха още, че са закупени нови италиански понтони за домуване на малки плавателни съдове и яхти, които предстои да бъдат монтирани в рамките на идния месец.

През 2016 г. „Булпорт Логистика“ продължава да работи усилено по следващите планирани от дружеството проекти – повишаване обсега на услуги, предлагани в складовата и логистична дейност на предприятието, като и ремонтирането и строителството на малки плавателни съдове и лодки.

„Отличното местоположение на Пристанище „Булпорт Логистика“ предлага максимално защитена акватория, непосредствен достъп до изхода в открито море, бърз достъп до центъра на града и до Пристанище Варна“, коментират от порта.

Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на