Увеличиха местата за домуване на съдове в пристанище „Булпорт Логистика“

булпорт-логистикаДо 88 бяха увеличени местата за домуване на малки плавателни съдове в пристанище със специално предназначение „Булпорт Логистика“, съобщиха от дружеството пред Maritime.bg.

През миналата година в пристанището стартира проект за подобряване на инфраструктурата, като към момента откритите площадки са покрити с нов настил и са изградени нови кейови места.

От дружеството съобщиха още, че са закупени нови италиански понтони за домуване на малки плавателни съдове и яхти, които предстои да бъдат монтирани в рамките на идния месец.

През 2016 г. „Булпорт Логистика“ продължава да работи усилено по следващите планирани от дружеството проекти – повишаване обсега на услуги, предлагани в складовата и логистична дейност на предприятието, като и ремонтирането и строителството на малки плавателни съдове и лодки.

„Отличното местоположение на Пристанище „Булпорт Логистика“ предлага максимално защитена акватория, непосредствен достъп до изхода в открито море, бърз достъп до центъра на града и до Пристанище Варна“, коментират от порта.

Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Finn Devoti Cup остана във Варна, силно общинско присъствие на финалната церемония

Състезателят на МК Одесос Варна Владимир Стасюк спечели по драматичен начин първото издание на ветроходната Finn Devoti Cup във Варна. Украинецът, който от няколко сезона се

Военнослужещи почистиха и боядисаха експонати на Военноморския музей

Военнослужещи от Инженерно-сапьорна рота, в.ф. 34410 и Хидрографска служба, в.ф. 26870 към Военноморските сили участваха във възстановяване на експонати във Военноморския музей.

Завърши водолазното учение на Военноморските сили с международно участие „Тритон 2023” 

Завърши водолазното учение на Военноморските сили на Република България с международно участие „ТРИТОН 2023”. To се проведе за трета поредна година и е резултат от