Варненска фирма с отлични предложения за работа за хотелски персонал на Ro-Ro пасажери

ro-rovbs1Ви Би Ес е относително млада фирма на пазара на морското посредничество. По професионализъм и предлагани възможности обаче все по-убедително се нарежда сред най-предпочитаните в бранша. Освен на контейнеровози, танкери и LPG, отскоро фирмата предлага и наемане на Ro-Ro пасажери, опериращи в европейски води. В следващите месеци се очаква ново разширение на периметъра на предлаганите позиции, с подписване на нови посреднически договори с големи европейски фирми – корабособственици и мениджъри. Освен търсенето за топ-4 позиции, фирмата получава заявки и за всички останали длъжности.

Интерес преставляват и възможностите за участие в сформираните екипи за ремонт и поддръжка на плавателни средства – доков и на ход. Пълен набор от специалисти по всички дейности на кораборемонта – включително и дефектоскопия – привлича вниманието на работодателите и предлага чудесни възможности за наемане.

В момента най-актуални са позициите на Ro-Ro пасажери за хотелски персонал главно с говорим френски език, като условията са повече от привлекателни. Корабите оперират в Средиземно море, в европейски пристанища при пълно спазване на изискванията на Морската трудова конвенция 2006. Отличното заплащане, тримесечни контракти и възможности за сигурност при последващо наемане са особено атрактивни за работещите на море.

При хотелския персонал се набляга на изискването за говорим френски език.

Въпреки това обаче има и позиции, за които са възможни и известни девиации. Стажът на позиция е желано условие, а надлежното сертифициране по STCW във всички случаи е необходимо.

За навигационен и технически екипаж, изискванията за наемане са стандартни. Кандидатстването става с посредничесвтото на ВБС. За повече информация, посетете сайта на фирмата на www.bg-vbs.com или се обадете на +359884792632; +35952600751. Офисът работи всеки делничен ден от 08.00 до 17.00 на адрес ул. Стефан Стамболов 31-33, ет. 1, Варна (на гърба на паркинга на хотел Одесос).
Екипът от професионалисти, който работи във ВБС с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси и с готовност ше Ви съдейства при кандидатстване по обявените свободни позиции.

ВБС ежедневно доказва професионализма и амбициите си да се утвърди на пазара на морското посредничество. Наскоро фирмата успешно премина одит по качество и се готви за посещение на най-голямото изложение в морския бранш, където да затвърди позициите си на желан и доверен партньор.

||| Рекламна публикация

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Търсят нов собственик за над 19 млн. лева на суперяхта, построена преди над 60 години във Варна

Над 19 млн. лева е обявената цена за продажба на суперяхтата LA SULTANA. Построеният през 1962 година класически моторен съд с дължина 65 метра събира погледите на любителите на

Подписахме Меморандум за разбирателство за морско сътрудничество с Пакистан

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев и посланикът на Ислямска република Пакистан Н. Пр. Мариам Афтаб подписаха Меморандум за разбирателство за