Варненска фирма с отлични предложения за работа за хотелски персонал на Ro-Ro пасажери

ro-rovbs1Ви Би Ес е относително млада фирма на пазара на морското посредничество. По професионализъм и предлагани възможности обаче все по-убедително се нарежда сред най-предпочитаните в бранша. Освен на контейнеровози, танкери и LPG, отскоро фирмата предлага и наемане на Ro-Ro пасажери, опериращи в европейски води. В следващите месеци се очаква ново разширение на периметъра на предлаганите позиции, с подписване на нови посреднически договори с големи европейски фирми – корабособственици и мениджъри. Освен търсенето за топ-4 позиции, фирмата получава заявки и за всички останали длъжности.

Интерес преставляват и възможностите за участие в сформираните екипи за ремонт и поддръжка на плавателни средства – доков и на ход. Пълен набор от специалисти по всички дейности на кораборемонта – включително и дефектоскопия – привлича вниманието на работодателите и предлага чудесни възможности за наемане.

В момента най-актуални са позициите на Ro-Ro пасажери за хотелски персонал главно с говорим френски език, като условията са повече от привлекателни. Корабите оперират в Средиземно море, в европейски пристанища при пълно спазване на изискванията на Морската трудова конвенция 2006. Отличното заплащане, тримесечни контракти и възможности за сигурност при последващо наемане са особено атрактивни за работещите на море.

При хотелския персонал се набляга на изискването за говорим френски език.

Въпреки това обаче има и позиции, за които са възможни и известни девиации. Стажът на позиция е желано условие, а надлежното сертифициране по STCW във всички случаи е необходимо.

За навигационен и технически екипаж, изискванията за наемане са стандартни. Кандидатстването става с посредничесвтото на ВБС. За повече информация, посетете сайта на фирмата на www.bg-vbs.com или се обадете на +359884792632; +35952600751. Офисът работи всеки делничен ден от 08.00 до 17.00 на адрес ул. Стефан Стамболов 31-33, ет. 1, Варна (на гърба на паркинга на хотел Одесос).
Екипът от професионалисти, който работи във ВБС с удоволствие ще отговори на всички Ваши въпроси и с готовност ше Ви съдейства при кандидатстване по обявените свободни позиции.

ВБС ежедневно доказва професионализма и амбициите си да се утвърди на пазара на морското посредничество. Наскоро фирмата успешно премина одит по качество и се готви за посещение на най-голямото изложение в морския бранш, където да затвърди позициите си на желан и доверен партньор.

||| Рекламна публикация

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на