Банка ДСК навлиза в родния яхтинг

Четвъртото издание на набиращия бързо популярност и у нас ветроходен формат „мач-рейс“ (19-21 август във Варна) ще бъде запомнено като първата регата за клас „Melges 24“ с голям награден фонд и поредица от социални програми, осигурени от генералния спонсор ДСК „Частно банкиране“. По подобие на World Match Tour, стартовете от които целогодишно привличат спонсори от цял свят, любителите на ветроходния спорт в България ще могат да наблюдават надпреварата „на живо“. В трите състезателни дни гонките от предварителния кръг Round Robin, полуфиналите и финалните серии ще се състоят в акваторията на Пристанище Варна „на една ръка разстояние“ от зрителите. За улеснение на публиката, незапозната с особеностите на ветроходния спорт и в частност на мач-рейса, ще има коментар от подвижното студио, в което гост-коментатори ще бъдат известни български ветроходци.

OTP Group, от която Банка ДСК е част вече осем години, има традиции в подпомагането на спортното ветроходство в Европа. Финансовата групировка бе генерален спонсор на ISAF Youth Sailing World Championship в Задар в началото на юли т.г.
Частното банкиране е услуга, предназначена за по-заможните и първокласни клиенти на Банка ДСК. Тази услуга се основава на доверието и професионализма и осигурява специално отношение, отлично обслужване, преференциални условия.

maritime.port.bg – Спорт  / Ветроходство

Последни новини

Последни новини

Намалял е броят на инцидентите в морската индустрия за последното десетилетие

Новите дигитални системи и подобрените технологии при строителството на плавателни съдове, строгият регулаторен надзор и подобрената култура на безопасност са допринесли за

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент