Банка ДСК навлиза в родния яхтинг

Четвъртото издание на набиращия бързо популярност и у нас ветроходен формат “мач-рейс” (19-21 август във Варна) ще бъде запомнено като първата регата за клас “Melges 24” с голям награден фонд и поредица от социални програми, осигурени от генералния спонсор ДСК “Частно банкиране”. По подобие на World Match Tour, стартовете от които целогодишно привличат спонсори от цял свят, любителите на ветроходния спорт в България ще могат да наблюдават надпреварата “на живо”. В трите състезателни дни гонките от предварителния кръг Round Robin, полуфиналите и финалните серии ще се състоят в акваторията на Пристанище Варна “на една ръка разстояние” от зрителите. За улеснение на публиката, незапозната с особеностите на ветроходния спорт и в частност на мач-рейса, ще има коментар от подвижното студио, в което гост-коментатори ще бъдат известни български ветроходци.

OTP Group, от която Банка ДСК е част вече осем години, има традиции в подпомагането на спортното ветроходство в Европа. Финансовата групировка бе генерален спонсор на ISAF Youth Sailing World Championship в Задар в началото на юли т.г.
Частното банкиране е услуга, предназначена за по-заможните и първокласни клиенти на Банка ДСК. Тази услуга се основава на доверието и професионализма и осигурява специално отношение, отлично обслужване, преференциални условия.

maritime.port.bg – Спорт  / Ветроходство

Последни новини

Последни новини

В Морско училище представиха нова специалност – „Национална и регионална морска сигурност“

Новата специалност във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ – „Национална и регионална морска сигурност“, бе представена официално пред военнослужещи, цивилни и курсанти и студенти.

Виждали ли сте потъналите кораби във Варненското езеро? Община Варна сега разбра за тях, плаща 30 хил. лева за огледи

Община Варна се готви да плати малко над 29 хил. лева на частни фирми, които сами предлагат обследване на потънали кораби във водите на Варненското езеро, макар пълна информация

Модерна рибовъдна ферма създадоха по Програмата за морско дело и рибарство в язовир „Клокотница“

От традиционно рибно стопанство, каквото представляват всички зарибени вътрешни водоеми, наемателят на язовир „Клокотница“, „Водно строителство - Хасково“ АД, успява да създаде и

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент