Варненска фирма с отлични предложения за работа на бункеровчици

burgas-aleksandrupolis-tankeri0Отчитайки успешна и ползотворна 2016 календарна година, варненската фирма ВБС се стреми все по-ясно и по-категорично да се налага като водеща в сферата на манинг услугите в региона.

С успешното финализиране на няколко посреднически договора с големи и утвърдени корабособственици, фирмата сериозно разшири периметъра на предлаганите позиции.

С това интересът към ВБС, заедно с положението и на предпочитан партньор закономерно нараства и се затвърждава.

Последният корабособственик, който заяви желанието си да работи с български екипажи с посредничеството на ВБС е малтийска фирма, притежаваща и менажираща бункеровчици в Средиземно море.

Приоритетно се набират офицерски кадри със стаж на танкери и/или бункеровчици и съответна квалификация. Въпреки това се приветстват кандидатури за всички позиции.

Изискванията са стандартните за типа кораби и заеманата позиция, като предложението е за постоянна ротация при проявен взаимен интерес. Екипът на ВБС очаква кандидати за обявените позиции и с удоволствие ще отговори на всички въпроси. Можете да откриете ВБС на познатият адрес – ул. Стефан Стамболов 31- 33/5, Варна или на телефон 052600751, 0884792632, 0884140016.

*Платена публикация

Последни новини

Последни новини

Контраадмирал Михайлов: България не е изоставена, ценен член сме за НАТО

От българска гледна точка присъствието на постоянно разположени военноморски сили в Черно море е изключително важно, защото това показва единството в Алианса. Показва съвместимост