Риболовци от цялата страна протестират утре във Варна

15800536_1271579916236475_170236599355902795_oПореден протест срещу политиката в риболовния сектор ще се проведе утре във Варна, научи Maritime.bg.

Професионални риболовци от цялата страна ще проведат митинг-събрание пред сградата на ДМА – Варна, в която се помещава Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури – Варна.

„Целта е протест срещу ръководството на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури и управлението на сектора след преместването на ИАРА в гр. Бургас. Действията ни са планирани между 11 и 13 часа на 23.02.2017 г., в което време е възможно затрудняване на движението в района на ИАРА-Варна. В организираното митинг-събрание ще вземат участие собственици на риболовни кораби и рибари от гр. Варна, гр. Каварна, гр. Балчик, гр. Бяла и гр. Поморие“, обясниха пред Maritime.bg от сдружение Черноморски изгрев.

Припомняме, че това е пореден протест срещу политиката в сектора и първи такъв след идването на служебното правителство.

| Още по темата: Протест на риболовците във Варна (фоторепортаж)

Maritime.bg – България / Рибарство

Последни новини

Последни новини

Подписахме Меморандум за разбирателство за морско сътрудничество с Пакистан

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев и посланикът на Ислямска република Пакистан Н. Пр. Мариам Афтаб подписаха Меморандум за разбирателство за