„Калиакра“ отново предлага ветроходни разходки по крайбрежието

varna_cherno-more_regata05На незабравими преживявания и основни познания по ветроходство могат да се насладят гостите и гражданите на Варна, които решат да се възползват от разходките с най-голямата атракция на града – учебно-ветроходния кораб „Калиакра“.

Ветроходът е редовен участник в международните регати “TALL SHIPS” по целия свят. Печелил е множество награди и извоювал заслужен авторитет на България сред съперници от традиционно изявени морски държави.

Екипажът на баркентината обещава на пасажерите една необичайна разходка, запознаване с такелажа и ветрилата на борда, разкази за победите в гонките, за най-големите ветроходи в света и най-популярните пристанища на традиционните паради на ветрилата.

На борда на кораба всеки може да преживее по уникален начин романтични мигове с великолепните изгреви и залези на слънцето и свободата на безкрайния хоризонт, а също и да получи своята първа морска закалка в открито море.

Максималният капацитет на кораба при плаване е 85 човека, а условията позволяват поръчка на кетъринг и светлинно шоу на места по желание за незабравимо фирмено парти, тийм билдинг, ергенско и моминско парти или сватба.

Допълнителна информация и условия за наемане на кораба за няколкочасови или няколкодневни плавания можете да получите на телефони: 052/ 380 514, 052/ 380 576, 0884 779 054.

От 18 август 2017 г. ще стартират и ежедневни разходки с кораба във варненския залив, като датите и началните часове ще бъдат оповестени допълнително.

Цената на разходка за около час и половина в крайбрежната ивица на Варна ще бъде 15 лв.
калиакра
Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Черноморският флот на Русия унищожи три дрона край Севастопол

Руският Черноморски флот отблъсна днес атака с дронове срещу пристанище Севастопол на полуостров Крим, която не взе жертви. Това съобщи губернаторът на града Михаил Развожаев,