НБС Меритайм откри компания за корабно снабдяване в Холандия

В Холандия стартира дейност първият филиал на НБС в Северозападна Европа – NBS Maritime B.V. Тази стъпка е част от регионалното разширяване на компания с цел обслужване на клиенти в ключови пристанища директно чрез собствената мрежа от офиси. Това съобщиха от пресслужбата на дружеството пред Maritime.bg.

НБС Холандия ще се грижи за нарастващата клиентска база на компанията в Холандия, Белгия Германия и региона. С офиси в България, Румъния, Турция и дивизия за глобално обслужване – NBS Global, НБС Меритайм вече е сред водещите компании за корабно снабдяване в Черноморския регион.

Офисът и складовата база на NBS Maritime B.V. са базирани в Halsteren, в близост до най-голямото европейско пристанище – Ротердам. Удобното местоположение и обширните складови площи гарантират бърза доставка и поддържане на най-конкурентните ценови равнища на пълната гама от стоки за морската индустрия и свежи хранителни продукти. В складовата база ще се поддържат в наличност широк спектър от продукти като палубни и машинни артикули, корабни резервни части,
битови консумативи и материали, предпазно оборудване и др.

“Радваме се да бъдем част от динамичния морски сектор в Ротердам. С новата ни дивизия, NBS Maritime B.V. ще разширим дейността си в региона и ще допълним портфолиото си“, коментира Александър Александров, управител на НБС Меритайм.

НБС Меритайм в Холандия ще се ръководи от Антон Праматаров, специалист с богат опит в морската индустрия и отлично познаване на местния пазар. Той коментира стартирането на дейността в Холандия: „Това е голяма, но логична стъпка за нашата динамична международна компания. Местният пазар е силно конкурентен и това ни амбицира да се развиваме. Ние обичаме това, с което се занимаваме, и клиенти ни го виждат в сътрудничеството с нас всеки ден. Заедно с международният екип на НБС ще се отличим с изключителната си отдаденост на работата.“

Maritime.bg – България / Свят

Последни новини

Последни новини

Говорят освободените рибари от Румъния: Искаме незабавна оставка на шефа на ИАРА

За незабавна оставка на изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури доц. д-р Ваня Стаматова се обявиха освободените от Румъния български рибари.