Генералният секретар на IMO се срещна с българските морски посланици

Генералният секретар на IMO КИТАК ЛИМ (в средата)
Генералният секретар на IMO КИТАК ЛИМ (в средата)

Генералният секретар на Международната морска организация (IMO) Китак Лим (Kitack Lim) проведе среща с морските посланици.

В нея участие са взели и тримата български морски посланици – к.д.п. Александър Александров, к.д.п. Андриян Евтимов и к.д.п. Димитър Димитров, уточниха пред Maritime.bg от пресслужбата на IMO.

Сред основните цели на работната среща, проведена като част от проявите за отбелязване на Световния морски ден, е било администрирането на инициативата за морски посланици, както и обсъждане на методите за подобряване на работата й и засилване на комуникацията между отделните посланици.

Maritime.bg припомня, че мисията на морските посланици на Международната морска организация в страните по света е да популяризират морската индустрия сред младите хора. Кариерата в морската индустрия предоставя уникални възможности за развитие на идните поколения. Младежите имат вълнуващ и динамичен професионален път в една от най-важните за световната икономика индустрии, коментират от пресслужбата на IMO.

К.д.п. Александър Александров
К.д.п. Александър Александров
К.д.п. Андриян Евтимов
К.д.п. Андриян Евтимов (в средата)
К.д.п. Димитър Димитров
К.д.п. Димитър Димитров

Maritime.bg – Свят

Последни новини

Последни новини