Икономическа полиция е разследвала Георги Мишков. Прокуратурата се бави


Икономическа полиция е водила разследване на делата на небезизвестния корабовладелец Георги Мишков, който „по държавна поръчка“ затвори за 5 месеца българските моряци от кораба „Ина“ в Гърция, установи разследване на maritime.port.bg. Заради странен пинг-понг между софийската и варненската прокуратура все още не е започнало производство срещу него. Важното в случая е, че именно производство в България, може да помогне за съдебните дела в Гърция. По информация на maritime.port.bg и Окръжна прокуратура във Варна действа изключително странно и бави започването на производство – в момента преписката отново е върната за допълнително полицейско разследване. В същото време докато различните институции си подхвърлят преписката и не започват, по една или друга причина производство срещу Мишков, моряците от „Ина“ са в изключително тежко положение.

Николай Туртов – главен механик на „Ина“:

Проследете сагата със задържането на кораб „Ина“

Последни новини

Последни новини

Черно море – Бриз: Разрушиха ни 60-годишен мост, който ние сме градили и дейността ни спира

Ръководството на варненския ветроходен клуб "Черно море - Бриз" твърди, че част от 60-годишен мост на брега на езерото е разрушен. Буквално е строшен и целостта му е нарушена.

Лавров: Присъствието на американски кораби в Черно море е придружено от агресивна реторика

Снимката е илюстративна. Американското посолство в Анкара е уведомило Турция за отмяна на преминаването на два кораба от Военноморските сили на САЩ през Босфора към Черно море,