Кабинет по „Корабомоделен спорт“ откриха във ВВМУ

Кабинет по „Корабомоделен спорт“ откриха във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“. Бъдещите корабни моделисти ще представят морското училище на участия, като част от новосформираната секция към Университетския войскови спортен клуб.

Презентация на секцията бе представена пред общото събрание на спортния клуб на Морско училище, което се проведе през миналата седмица. На събранието присъстваха членовете на клуба, представител на БНАКК (Българска национална асоциация по корабостроене и кораборемонт), гости от техническите университети в София и Варна, представители на Икономически университет – Варна, Летище – Варна, Студентски съвет на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, чуждестранни студенти, обучаващи се в училището и моделисти от клубове в страната.

Присъстващите декларираха своята готовност за оказване на помощ, според възможностите и познанията си, за подпомагане дейността на бъдещите корабни моделисти.

Maritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Искат оставки в Морска администрация за бездействието със заседналия кораб

Граждани организираха група в социалните мрежи с искане към служебния премиер Стефан Янев и служебния министър на транспорта Христо Алексиев за незабавно освобождаване на

ГЕРБ: Далавери, лични сметки и корупция водят до екокатастрофа с кораба край Яйлата

Престъпното бездействие на служебния кабинет на президента Румен Радев за авариралия кораб може да доведе до екокатастрофа. Това пише в позиция на ГЕРБ - Варна, изпратена до

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент