Варненският залив – най-доброто място за наблюдение на празничната заря на 15 август

Баркентината „Калиакра“ ще приема на борда си жители и гости на Варна за наблюдение на пищната заря в празничната нощ на 15 август.

Планираната разходка с ветрохода е от 22:30 ч. по време на Празника на Варна. Цените на билетите са 30 лева, а продажбата им стартира в 21:00 часа на борда на кораба, който ще се намира в района на Морска гара – Варна.

Максималният капацитет е 70 човека и билети ще се продават до изчерпване на свободния капацитет на кораба. Предварителна резервация на места може да бъде осъществена на тел. 052/380 514, 0884 779 054 и e-mail ssavov@bmtc.bg с указване на телефон за обратна връзка.

Последни новини

Последни новини

Finn Devoti Cup остана във Варна, силно общинско присъствие на финалната церемония

Състезателят на МК Одесос Варна Владимир Стасюк спечели по драматичен начин първото издание на ветроходната Finn Devoti Cup във Варна. Украинецът, който от няколко сезона се

Военнослужещи почистиха и боядисаха експонати на Военноморския музей

Военнослужещи от Инженерно-сапьорна рота, в.ф. 34410 и Хидрографска служба, в.ф. 26870 към Военноморските сили участваха във възстановяване на експонати във Военноморския музей.

Завърши водолазното учение на Военноморските сили с международно участие „Тритон 2023” 

Завърши водолазното учение на Военноморските сили на Република България с международно участие „ТРИТОН 2023”. To се проведе за трета поредна година и е резултат от