Японският гигант ShibataFenderTeam стъпи на българския пазар

Нов партньор на българския пазар има японската корпорация, открила нови фабрики и офиси в Европа и Азия

 

След откриването на два нови офиса през 2016 (Малайзия) и 2017 г. (Испания), тази година ShibataFenderTeam Group (SFT) стъпва официално на българския пазар, като избра Стратконс ЕООД за свой ексклузивен представител.

SFT е един от водещите международни производители на фендери с над 50-годишен опит в производството им, над 100 000 фендера в употреба и с над 90-годишен опит в производството на каучукови продукти. Shibata Industrial е със седалище в Япония и се занимава с производството и развойната дейност, а ShibataFenderTeam, със седалище в Германия, отговаря за дизайна и продажбите. Регионалните им офиси в САЩ, Европа и Азия са подкрепени от широка мрежа добре развити местни представителства на шест континента. Като специалист в специализираните фендерни решения, те са съсредоточени върху вертикалната интеграция със собствено производство и цялостното изпитване, предлагайки висококачествени продукти на конкурентни цени.

Създават и защитават стойността – това е основния девиз на техните продукти. SFT предлага пълната гама морски фендери, от обикновените гумени профили до високоспециализираните системи, а също така аксесоари и крепежи. Инженерното съвършенство гарантира на партньорите, че могат напълно основателно да разчитат на най-доброто във всички области. С дългогодишния си опит фирмата е завоювала репутация на надежден партньор на международните терминали и пристанищни пазари, а също и във водния транспорт.

На 29-и август 2018 г. Shibata Industrial отбеляза откриването на най-модерния завод за каучукови компоненти и производство на фендери в Кланг, Малайзия, който е 100% собственост на групата. “Устойчиво бързият растеж в пазарното търсене на висококачествени каучукови фендери на SFT беше катализатор на това дългосрочно инвестиционно решение, което допълнително ще засили глобалната ни позиция като водещ производител на фендери”, обясни Хирото Сузуки, директор на Shibata Industrial Япония и управляващ директор на офиса на ShibataFenderTeam Малайзия.

Българските портове се нуждаят от висококачествени, надеждни и издръжливи фендери – също като всички останали в бизнеса. Целта на ShibataFenderTeam е да предложи подходящи продукти при много конкурентни условия. Това е и причината SFT да гледа позитивно към българския пазар. Изборът е да партнира със Стратконс ЕООД, която има над 10-годишен доказан опит в представителството и консултирането на компании в областта на пристанищните услуги и морските инженерингови проекти.

ShibataFenderTeam и Стратконс ЕООД очакват плодотворно партньорство в обслужването на базирани в България клиенти с висококачествени фендерни решения при конкурентни условия.

Източник Рекламна публикация

Последни новини

Последни новини

Искат оставки в Морска администрация за бездействието със заседналия кораб

Граждани организираха група в социалните мрежи с искане към служебния премиер Стефан Янев и служебния министър на транспорта Христо Алексиев за незабавно освобождаване на

ГЕРБ: Далавери, лични сметки и корупция водят до екокатастрофа с кораба край Яйлата

Престъпното бездействие на служебния кабинет на президента Румен Радев за авариралия кораб може да доведе до екокатастрофа. Това пише в позиция на ГЕРБ - Варна, изпратена до

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент