КРАСОТАТА НА МОРСКАТА БУРЯ (СНИМКИ)

Бурите са едни от най-впечатляващите метеорологични състояния. Морските бури са още по-зашеметяващи. Това споделя фотографът Антон Горлин, който снима морски пейзажи, а любимото му занимание е да запечатва в своите кадри бушуващото море.

Различните климатични условия изискват различен подход към фотографията. За спокойно течащата вода дългите експозиции работят най-добре. Обратната техника се използва за снимане на вълните. Не се съсредоточавам само върху една техника и се опитвам да намеря това, което е подходящо за времето, коментира още Горлин.

Снимките по-долу са от Сидни, Австралия през различни месеци от годината. Чрез тях искам да усетите силата на вятъра, миризмата на сол и суровата сила на бушуващата буря.

Източник: BoredPanda, сайт на автора: antongorlin.com

Силната буря, ударила крайбрежието на Сидни през 2016 година

Всички аспекти в един кадър

Височината на брега е около 20 метра

Силата на вълната

Черно-бяла бурна морска красота

Прииждаща буря

Бях съборен от една от вълните, но успях да заснема този впечатляващ кадър

Виждате ли чайката в небето?

Същата птица ми прави компания в наблюдението на уникалната гледка


Последни новини

Последни новини

Свръхпредлагане, ниски цени на нефта и COVID-19 – перфектната буря, която изправя офшорната индустрия пред нова…

К.д.п. Делян Тодоров В резултат на пандемията COVID-19, нефто-газодобивната индустрия е подложена на сериозни икономически изпитания. Енергийният сектор, ключов стълб за много

3 хил. души съкращава Subsea 7

Базираната в Люксембург Subsea 7 обяви план за съкращаване на 3 000 души. Целта е да се намалят оперативните й разходи, с което ще се спестят около 400 млн. щ. долара. Към

По света и у нас

По света и у нас