Частният съдебен изпълнител не бил на танкера при смяната на екипажа

Кадър, NOVA

Съдебният изпълнител, срещу когото беше образувано досъдебно производство по казуса със задържания у нас либийски танкер, застана пред камерата на NOVA. В ефира на „Събуди се” Тотко Колев заяви, че не е превишил правата си и не е извършил нищо незаконно.

До момента нямам нито едно изпълнително действие, което да е отменено от съда, въпреки многобройните жалби от либийската фирма”, заяви Колев.

Адвокатът му Димитринка Радева обясни, че Районният съд в Бургас преди близо година е разпоредил спиране на изпълнителните действия, а не прекратяване на производството.

Тепърва ще се води разследване по казуса. Още в петък Икономическа полиция посети офиса на моя клиент”, каза още адвокатът.

ПРОСЛЕДЕТЕ ЦЯЛАТА САГА В ПУБЛИКАЦИИТЕ НА MARITIME.BG ПО-ДОЛУ

Вижте още

Последни новини

Последни новини

Малко над 1,9 млн. лева за доставката на старите холандски минни ловци до България

1 905 000 лв. е цената без ДДС, предложена от обединение "Бон марин - Сплийтхоффс груп" за транспортиране от Нидерландия на двата изведени от експлоатация минни ловци, които бяха

Флотът на Великобритания да предприеме мерки за недопускане на сблъсъци с подводници

Кралският военноморски флот на Великобритания следва да извърши независим преглед на действията, които са взети, за да се ограничат рисковете от сблъсъци между подводници на флота

По света и у нас

По света и у нас