„Български корабен регистър“ ЕАД посреща новата година с нов офис

Предстои стартиране на кампанията за прегледи на малки плавателни съдове

„Български корабен регистър” ЕАД (БКР) посреща 2019-а година с нов офис.

Той се намира на втория етаж в  модерната Административна сграда на „Булпорт Логистика“АД  (обновената бившата административна сграда на Варненска корабостроителница). 

Сградата е в комуникативен район, на няколко минути от центъра, пристанището и Дирекция „Морска администрация“ – Варна, удобна за посещение и предлага свободни места за паркиране.

Няма промяна в телефоните за контакт и електронната поща на Дружеството, които са както следва: 0886942294; 052 681510 и varna@bkrclass.org.

Всички клиенти на БКР могат свободно да получат информация за предлаганите услуги, както по телефона или през информационната система, така и на място в офиса на фирмата.

Работното време е от понеделник до петък – от 09:00 до 17:30 часа.

При спешна необходимост в почивните дни и извън работно време може да се ползват посочените телефони за контакт.

„През новата година ще стартираме кампанията за прегледи на малки плавателни съдове. Заявленията се изпращат по електронен път или се попълват на място, като БКР предоставя необходимите за това формуляри. Предстои публикуване на графиците за провеждане на ежегодните прегледи и освидетелстване на малки плавателни съдове (до 40 БТ), регистрирани към пристанище Варна, Бяла, Балчик, Каварна и Шабла“, информират още от БКР.

Последни новини

Последни новини