ДППИ с купа от работнически турнир

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ извоюва купата за най-масово участие и се нареди на почетното второ място в комплексното класиране за 2018 г. в Работнически турнир-Русе. Служителите на СПД „РКТ-р. Дунав“ премериха сили в спортните надпревари по мини футбол, плажен тенис, теглене на въже, бадминтон, тенис на маса, плажен волейбол, тенис на корт и футзал.

В състезанието по тенис на маса първо място спечели Мая Симеонова. Втория златен медал за предприятието извоюва Момчил Белчев, който за пореден път победи конкуренцията в надпреварата по тенис на корт. Третият златен медал е в резултат на отлична екипна игра в състезанието по плажен тенис. 
Талантливите и мотивирани състезатели от ДППИ успяха да се окичат с още пет медала – два сребърни и три бронзови.

В турнирите, организирани от Работнически клуб „Спорт и здраве“, с подкрепата на Българска работническа федерация „Спорт и здраве“, се включиха представителите на 19 русенски предприятия и ведомства.

Последни новини

Последни новини

Търсят нов собственик за над 19 млн. лева на суперяхта, построена преди над 60 години във Варна

Над 19 млн. лева е обявената цена за продажба на суперяхтата LA SULTANA. Построеният през 1962 година класически моторен съд с дължина 65 метра събира погледите на любителите на

Подписахме Меморандум за разбирателство за морско сътрудничество с Пакистан

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев и посланикът на Ислямска република Пакистан Н. Пр. Мариам Афтаб подписаха Меморандум за разбирателство за