Откриха многофункционална зала във ВТУ по проект “Danube Skills“

Зам.-генералният директор на ДППИ и ректорът на Висшето транспортно училище прерязаха лентата на модерна многофункционална зала.

Заместник-генералният директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ Александър Александров и ректорът проф. д-р инж.-икон. Даниела Тодорова откриха многофункционална зала във Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“ на 13.02.2019 г.

Новата зала е изградена с финансови средства по проект “Danube Skills“. В официалното прерязване на лентата се включи и ръководителят на международния проект Гюлиер Маноле. За стилния облик на залата допринесоха и красиви фотоси на река Дунав – подарък за ВТУ от ДППИ.

След откриването на залата се проведе работна среща по проекта. На събитието присъстваха представители на университети, обществени и частни организации от осем партниращи държави – Австрия, Германия, Унгария, Словакия, Хърватска, Сърбия, Румъния и България.

Последни новини

Последни новини

Обмислят възстановяване на речните круизи между български градове на Дунав

„Възстановяването на връзките между дунавските градове с модерен вид транспорт по реката би донесъл нови възможности за туризма. Вярваме, че от Силистра, през Русе до Видин

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент