Бойко Борисов: Винаги съм бил против военните учения в Черно море

Винаги съм бил против военните учения в Черно море, не може военни кораби да минават по пристанищата, докато там има туристи. Това обяви премиерът Бойко Борисов в свое изказване в социалните мрежи.

„Затова с главния секретар на NATO Jens Stoltenberg се обединихме около идеята максимално да използваме връзките си, за да не влизаме в надпревара с въоръжението и с чудовищните ракети“, коментира още премиерът.

По покана на министър-председателя Бойко Борисов снощи в София пристигна генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Двамата проведоха работна вечеря, на която бяха обсъдени сътрудничеството в сферата на сигурността и отбраната и стабилността на Западните Балкани и региона.

Последни новини

Последни новини

Боен кораб свали пореден дрон над водите на Червено море край Ходейда

Илюстративно изображение. Неназован боен кораб е свалил безпилотен летателен апарат над водите на Червено море. Това съобщиха специалисти по морска сигурност. Към

Ротердам, Антверпен-Брюж и Хамбург запазват позициите си на основни пристанища на ЕС

Румънското Пристанище Констанца отчита сериозен ръст на товарооборота сред европейските пристанища, според данни, публикувани от Европейската статистическа служба (Евростат).

САЩ с крачка назад за участието на Иран в атаките срещу кораби в Червено море

Седем държави имат готовност за операция за защита безопасността на корабоплаването в Червено море Министерството на отбраната на САЩ не може да каже категорично, че