Пожарът в пристанище Одесос от птичи поглед (видео)

Кадри на пожара в пристанище Одесос от птичи поглед, разпространи Sky pictures.

Maritime.bg припомня, че днес в порта се възпламени купчина скрап, за потушаването на която бяха нужни няколко часа и активирането на два влекача.

Вижте уникалните кадри тук:

Вчера от РИОСВ – Варна съобщиха, че е извършена проверка по сигнал пожара. При извършената проверка от експерти на инспекцията и Регионалната лаборатория към Изпълнителната агенция по околна среда се установи, че

няма замърсяване на атмосферния въздух.

При извършените пробовземания за качеството на атмосферния въздух на границата на обекта и до най-близко разположените жилищни сгради няма задействани алармени стойности на апаратурата за експресно определяне на замърсители „GASMET“.

Едновременно се наблюдават данните за състоянието на атмосферния въздух, постъпили в реално време от постоянните пунктове за мониторинг на автоматичните измервателни станции “Чайка” и „СОУ Ангел Кънчев“ в града. В двата пункта не са констатирани превишения на пределно допустимите концентрации по всички контролирани замърсители на атмосферния въздух.

Последни новини

Последни новини

Търсят помощ от петима министри за пътя до пристанищен терминал Варна – Запад

Пореден опит прави кметът на Девня Свилен Шитов за решаване на проблема с пътя до най-големия български пристанищен терминал Варна - Запад. За 13-и път градоначалникът търси

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент