Путин на кон с жени от руската полиция

Руският президент Владимир Путин се качи на кон и заедно с жени полицаи мина по манежа в навечерието на 8 март.

Руският президент Владимир Путин се качи на кон и заедно с жени полицаи мина по манежа в навечерието на 8 март.

Държавният глава обича да налага в общественото мнение свой образ на активен човек и в миналото е бил сниман на кон с голи гърди в Сибир, при подводно гмуркане, да играе хокей или да се състезава по любимия си спорт джудо на татамито.

В джинси и яке с кожена яка Путин поязди кафяв кон, ограден от полицаи на бели коне в тренировъчна база в Москва.

След възможността за запечтване в кадър на това, Путин дари на полицаите кон от известна руска порода, кръстен “Златен лъч”, съобщават руските медии.

Международният ден на жените 8 март е важен празник в Русия.

В реч, която отбеляза събитието миналата година, Путин каза: “Ние знаем, че сърцето на една жена е най-лоялното и че нейното опрощение е най-ценното нещо”.

Първият оперативен полк, на гости на който беше Путин, се състои от два кавалерийски батальона и специален батальон, служещ като туристическа полиция. В полка има 857 души персонал, включително московската конна полиция – 270 служители и 198 коня.

Полицейските служители осигуряват реда и обществената безопасност по време на масови мероприятия и провеждат патрули в градските залесени паркове.

Туристическата полиция гарантира безопасността на гостите на столицата, помага на туристите, патрулира в пешеходните зони и разследва кражбите и грабежите на гостите на столицата./БГНЕС

Последни новини

Последни новини

Над 2800 руски кораби не могат да посещават пристанища в ЕС

Европейският съюз затвори своите пристанища за целия търговски флот на Русия, състоящ се от над 2800 плавателни съда. Мярката обаче не засяга плавателни съдове, превозващи:

Новата техника на АППД осигурява целогодишно корабоплаването по река Дунав

Специализирана техника, осигурена с европейско финансиране по Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура", вече се грижи за целогодишното използване на река

Подобряване на условията за корабоплаване по р. Дунав обсъдиха премиерите на България и Румъния

Транспортната свързаност между България и Румъния беше във фокуса на разговора на министър-председателя Гълъб Донев с румънския му колега Николае Чука. Във

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент