Във Варна и Балчик представят възможностите за кандидатстване по рибарската програма

Информационни събития по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 (ПМДР) ще се проведат утре във Варна и Балчик, съобщават от ИАРА.

Пред заинтересованите ще бъдат представени възможностите и условията за кандидатстване по различните мерки на програмата.

Разяснения ще бъдат давани за диверсификацията и нови форми на доход, опазване и възстановяване на морското биологично разнообразие и екосистеми и компенсационни режими в рамките на устойчивите риболовни дейности, добавена стойност, качество на продуктите и използване на нежелания улов, продуктивни инвестиции в аквакултурата, иновации в аквакултурата и насърчаване на нови производители на аквакултури.

Последни новини

Последни новини

По света и у нас

САЩ продава торпеда на Тайван

Малко след полагането на клетва на президента на Тайван Цай Ингвен , правителството на САЩ обяви одобрение на нова сделка за доставка на оръжие за Тайпе. Ще бъдат доставени

ДАР ще следи за хибридни атаки

Депутатите разшириха правомощията на Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР). Промените в закона предвиждат разузнаването да следи за „хибридните атаки и асиметричните рискове

По света и у нас