БМФ модернизира комуникационните системи на корабите

Нова комуникационна система с VSAT-технология от последно поколение е инсталирана на ферибота ГЕРОИТЕ НА СЕВАСТОПОЛ.

Това съобщиха пред Maritime.bg от пресслужбата на “Параходство Български морски флот” АД, допълвайки, че една от основните цели, поставени от ръководството на компанията, е непрекъснатото повишаване на качеството на предоставените услуги.

Този процес на усъвършенстване не подминава и използваните технологии, и системите за комуникации на корабите.

Новата система на ферибота позволява достъп до високоскоростен интернет за пасажерите и екипажа, независимо дали са в пристанище или в открито море.

Модерната система използва мрежа от WiFi точки, който предоставят комфорт като улесняват достъпа през лаптоп или смарт мобилни устройства от почти всички бизнес, жилищни и битови помещения на кораба.

“Ръководството на Параходство БМФ АД вярва, че с тази комуникационна система от най-ново поколение предоставя най-модерната комуникационна свързаност на екипажи, пасажери и технически персонал (шофьори). Нововъведенията са безплатни за тях”, обясниха от параходството.

С инсталирането на VSAT-комуникационна система на ферибота ГЕРОИТЕ НА СЕВАСТОПОЛ се поставя началото на модернизация на комуникационните системи на всички оперирани кораби.

Още по темата:

Последни новини

Последни новини

Българо-румънски енергиен остров в Черно море носи 6 млрд. евро приходи и над 20 хил. нови работни места

Енергиен остров в Черно море, изграден съвместно от Румъния и България, би улеснил разгръщането на мултигигаватов офшорен вятърен капацитет, като същевременно ще избегне

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент