Финтех компания е генерален спонсор на Регата “Кор Кароли”

Финтех компанията iCard поема генералното спонсорство на 19-ото издание на регата “Кор Кароли”, съобщиха от едноименната фондация.

Регата „Кор Кароли iCard” стартира на 15-ти август във Варна и финишира на 18-ти август в Бургас, като по маршрута са включени пристанищата Балчик и Св. Влас.

В първия ден на регатата ще се провеждат кратки гонки във варненския залив, като деня ще завърши с награждаване на победителите на сцената на Морска гара и парти за участниците.

На 16-ти август стартират офшорните етапи по маршрут Варна – Балчик – Св. Влас – Бургас.

Съорганизатори на регатата са Община Варна и Община Бургас, а партньори в организацията са Военноморските сили на Р. България, Марина Балчик, Марина Диневи, Пристанище Бургас, Пристанище Варна, Медицински университет-Варна и ЯК “Кап. Г. Георгиев – Порт Варна”.

Последни новини

Последни новини

Над 2800 руски кораби не могат да посещават пристанища в ЕС

Европейският съюз затвори своите пристанища за целия търговски флот на Русия, състоящ се от над 2800 плавателни съда. Мярката обаче не засяга плавателни съдове, превозващи:

Новата техника на АППД осигурява целогодишно корабоплаването по река Дунав

Специализирана техника, осигурена с европейско финансиране по Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура", вече се грижи за целогодишното използване на река

Подобряване на условията за корабоплаване по р. Дунав обсъдиха премиерите на България и Румъния

Транспортната свързаност между България и Румъния беше във фокуса на разговора на министър-председателя Гълъб Донев с румънския му колега Николае Чука. Във

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент