Българин разширява бизнеса на SSY в Дубай

Simpson Spence Young (SSY), най-големият независим корабен брокер, съобщи, че открива нов офис в Дубай в началото на следващия месец.

„Стъпването в Дубай означава, че SSY вече има 21 международни офиса, а департаментът за сухи насипни товари оперира 18 от тях, предоставяйки услуги на корабособственици и чартьори“, казва Станко Жеков, който от няколко години пое управлението на ключовия за SSY департамент.

„Дубай има всички предпоставки за превръщане в успешен център за морски бизнес: той е стратегически разположен между Европа и Азия и има бързо развиваща се база от международни морски компании, както и фантастична инфраструктура. Това е нова вълнуваща инвестиция за SSY и се надяваме нашият екип да се разрастне с времето“, подчертава Жеков.

Новият офис на SSY ще бъде поверен на Маниш Памеча, който има 20-годишен опит в бизнеса и заемал позиции в Maersk Borker и Drewry.

Вижте още:

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва