Българин разширява бизнеса на SSY в Дубай

Simpson Spence Young (SSY), най-големият независим корабен брокер, съобщи, че открива нов офис в Дубай в началото на следващия месец.

“Стъпването в Дубай означава, че SSY вече има 21 международни офиса, а департаментът за сухи насипни товари оперира 18 от тях, предоставяйки услуги на корабособственици и чартьори”, казва Станко Жеков, който от няколко години пое управлението на ключовия за SSY департамент.

„Дубай има всички предпоставки за превръщане в успешен център за морски бизнес: той е стратегически разположен между Европа и Азия и има бързо развиваща се база от международни морски компании, както и фантастична инфраструктура. Това е нова вълнуваща инвестиция за SSY и се надяваме нашият екип да се разрастне с времето”, подчертава Жеков.

Новият офис на SSY ще бъде поверен на Маниш Памеча, който има 20-годишен опит в бизнеса и заемал позиции в Maersk Borker и Drewry.

Вижте още:

Последни новини

Последни новини

Над 2800 руски кораби не могат да посещават пристанища в ЕС

Европейският съюз затвори своите пристанища за целия търговски флот на Русия, състоящ се от над 2800 плавателни съда. Мярката обаче не засяга плавателни съдове, превозващи:

Новата техника на АППД осигурява целогодишно корабоплаването по река Дунав

Специализирана техника, осигурена с европейско финансиране по Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура", вече се грижи за целогодишното използване на река

Подобряване на условията за корабоплаване по р. Дунав обсъдиха премиерите на България и Румъния

Транспортната свързаност между България и Румъния беше във фокуса на разговора на министър-председателя Гълъб Донев с румънския му колега Николае Чука. Във

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент