Акостирай в своя нов дом – "Azur Premium"

Инвеститорът предлага специални условия за морски лица

Искате ли животът ви да е винаги като ваканция? Да усещате близостта на морето и да му се любувате от дома си всеки ден? Да се разхождате по плажа, когато си поискате без значение дали е лято или зима?

Най-доброто решение за вас е да инвестирате в своя нов дом в жилищния комплекс „AZUR PREMIUM“ – първата част от мега проекта „AZUR VARNA RESORT“.

Той е разположен в курортния комплекс „Св. Св.Константин и Елена“ край Варна и отстои само на 150 м от морския бряг. Заобиколен от красиви вековни дървета, той осигурява чист въздух, непрекъснат контакт с природата, тишина и спокойствие.

„AZUR PREMIUM“ обединява четири 6-етажни жилищни сгради с красиви външни пространства и подземни паркинги.

Най-висок клас строителство и енергийна ефективност

„AZUR PREMIUM“ е сред най-висококачествените жилищни сгради в страната и първи по рода си в региона, който ще бъде сертифициран по международния стандарт „BREEM“!

Инвеститорите са безкомпромисни в избора на материали за строителството, прилагайки най-новите технологии за енергийна ефективност и дълъг живот на сградите. Конструкцията е с най-висока степен на сеизмична устойчивост и се изпълнява с кофраж “Peri”. Външните и вътрешните стени са от висококачествени керамични блокове “Porotherm” 25 N+F на световния лидер “Wienerberger”. 

“Venus SBS – 20º”, “Gemini ADD (Garden) APP – 10º” и “Aries APP – 5º” са марките, използвани за хидроизолацията на основите и фундамента, покрива и зелените площи, и всички те са много висока устойчивост на топлина, студ, влага и стареене. Полаганата топлоизолация е „Neopоr“ – ново поколение на друг доказан производител в световен мащаб – „BASF“. Графитните частици, вградени в материала, възпрепятстват поглъщането на топлинното лъчение, отразяват и разпръскват топлината в помещенията, като същевременно възпрепятстват проникването на вредните UV-лъчи. 

Голямо внимание е обърнато и на покрива – покритието е „Pural matt“ с дебелина 50 µm, хидро- и топлоизолация, както и специална обшивка тип „драконова люспа“, която е устойчива на вода и корозия. Всичко това прави сградите от комплекс „AZUR PREMIUM“ сигурни, безопасни и удължава неимоверно безпроблемната им експлоатация. Сдобивайки се с жилище там, инвеститорите гарантират, че няма да видите пукнатини по стените на дома си или фасадата, конденз по прозорците, течове или други нередности, които са често срещан проблем в масовото и нискостойностно строителство. 

За прозорците и вратите е избрана най-висок клас алуминиева система с пречупен термомост – „MasterLine“ 8-HI /High Insulating/ на световния лидер „Reynaers“. Иновативният профил е съчетан с троен стъклопакет от три вида стъкло: 6 мм високоенергийно, 4 мм флоат и 4 мм нискоемисийно Ка стъкло, между които е поставен газ аргон за още по-добра изолация. Това допринася за много големи икономии на енергия и ниски разходи както през зимата, така и през лятото.

В общите части също са инсталирани шумо- и топлоизолационни материали, както и рекуператори за пречистване на въздуха. Асансьорите са най-висок клас и са максимално безшумни при използване. Използвайки геотермалната енергия, инвеститорът ще  внедри и системи за отопление и охлаждане във фоайетата и по етажните коридори. Минимизиране на шума е потърсено и при ВиК инсталациите – „Master 3“ на „Pipelife“. Питейната вода на жителите на комплекса пък ще бъде пречиствана посредством иновативната и екологична технология на „IONCAL“ за предпазване от варовикови отлагания и котлен камък. 

„AZUR PREMIUM“ – удобство и спокойствие в дома 

Живеейки в „AZUR PREMIUM“ ще можете да сте напълно спокойни, че ежедневните навици на съседите ви няма да ви притесняват, защото стените, пода и тавана на всяко жилище са звукоизолирани. Можете да сте сигурни и че няма да ви дойдат неканени гости, тъй като комплексът ще има контролиран достъп, видеонаблюдение и 24/7 жива охрана. Подсигурени по този начин, ще можете спокойно да се отдадете на пълна почивка без значение дали това означава да поспортувате, да поплувате или да се отпуснете в сауната. Защото всички предпоставки са налице – „AZUR PREMIUM“ разполага с външни басейни, фитнес и зала за йога, както и с най-модерния уелнес център в жилищен комплекс със закрит басейн, контрастен басейн, солна стая, парна баня и сауна. 

Екстериорните площи ще са с разнообразно, екзотично озеленяване, изработено по ексклузивен проект. Палмови дървета, ниски храсти и цветни видове ще обрамчват алеите, басейните и зоните за почивка. Собствениците на партерни апартаменти ще могат да се наслаждават и на своя лична градинка, на която да пият кафето си и да се припичат на слънце. Поддръжката на целия комплекс ще бъде поверена на професионална фирма, която ще бъде ангажирана не само с озеленяването и чистотата, а и с поддръжката на сградния фонд. 

Не е случайно, че имотите от първата сграда на „AZUR PREMIUM“ са продадени на 100%, въпреки че въвеждането й в експлоатация предстои до няколко месеца. Във втората сграда са останали само 4 свободни апартамента от общо 89, което засилва инвестиционните намерения към четвъртата сграда. В комплекса ще има още ресторант и денонощен супермаркет. 

Инвеститорът предлага специални условия за морски лица и заети в морската индустрия, виж още тук

Автор: Рекламна публикация

Последни новини

Последни новини

Няма непосредствена опасност за крайбрежието ни от взривяването на „Каховка“

Във водите на Черно море в района на Одеса постъпва вода от р. Днепър след взривяване на стената на яз. Каховка. Акт, за който взаимно се обвиняват Русия и Украйна. През

Подводният риф при нос Шабла върху карти на Гаетано ди Палма и Ал. Конрад от 1811 и 1828 година

Отсечка от картата „Карта на по-голямата част от Турция в Европа“ на Гаетано ди Палма от 1811 г. с част от западния бряг на Черно и подводният риф при нос Шабла (Cap Chabla).