Наплив за курсантския прием във ВВМУ

Приемната кампания за кандидат-курсантите във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ продължава.

Премина част от проверката – по английски език, физическа пригодност и общообразователния тест. Изпитите за кандидат-курсантите ще продължат до 5 февруари. Резултатите ще бъдат изнесени на 7 февруари.

В първите дни на февруари започва приемът на курсанти във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. Приемната кампания протича при голям интерес от страна на бъдещите кандидат-курсанти. Има много подадени документи от младежи  от цялата страна, които желаят да продължат образованието си във Висшето военноморско училище.

Специализациите, в които се осъществява прием през тази година, са: „Корабоводене“, „Корабни машини и механизми“, „Военноморски комуникационни и радиотехнически системи“, „Кибероперации“, „Мехатроника“, „Военноморска логистика“ и „Медицинско осигуряване на въоръжените сили“.

Кандидатите за тези специалности ще трябва да положат изпит за физическа годност, писмен тест по английски език, общообразователен тест, проверка на психофизиологичните качества и медицински прегледи. Изпитите ще се провеждат от 1 до 5 февруари, по график.

Последни новини

Последни новини

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент