Още 1,5 млн. лв. за Конгресния център на пристанище Бургас

Над 400 000 лева ще струва само оборудването на основната зала в новия конгресен център в зоната за обществен достъп на Пристанище – Бургас. Държавното предприятие „Пристанищна инфраструктура“ планира закупуването на акустична и мултимедийна техника от най-високо ниво.

Оферти за търга са подадени от три фирми. Последното заседание на комисия по избор на изпълнител е проведено в края на януари, тази година след затваряне на обявлението от декември 2019-та.

От документацията по процедурата става ясно, че бургаският конгресен център ще разполага с висококачествено оборудване – мощни озвучителни системи, лазерни мултимедийни проектори от последно поколение и високоефективно сценично осветление.

Отново в края на декември, миналата година ДП „Пристанищна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за изпълнение и на интериорния проект за сградата. Прогнозната стойност на поръчката за обзавеждане е над 1 млн. лева с ДДС.

Външно съдържание и реклама

Източник Дарик

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва