"Виртуален клас" във ВВМУ, ако епидемиологичната обстановка се влоши

До утре се прекратяват занятията с български студенти във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“.

Причина за мярката е епидемиологичната обстановка в страната.

Изключение се прави за занятията по еднократна допълнителна подготовка (курсовете за сертификат), които се водят по разписание.

Чуждестранните студенти излизат във ваканция до 21.04.2020 г. а студентите от Ангола продължават редовни занятия.

Курсантите в Училището също продължават занятията си.

Утре ВВМУ ще обяви режимът, по който училището ще продължи работа.

„С цел да избегнем разпространение на невярна информация ежедневно в две емисии ще се разпространява официална информация – към 12.00 час и 17.00 часа. Информацията ще се разпространява на Интернет страницата на училището“, коментират от учебното заведение.

В момента се подготвя пренасянето на обучението във „виртуален клас“. Училището ще е окончателно готово за начало на такива занятия към 11.03.2020 г. Занятия във виртуален клас ще се провеждат по необходимост, ако такава възникне. За момента, ако не настъпи промяна, занятията за българските студенти се възобновяват по разписание от 12.03.2020.

Последни новини

Последни новини

Браншът: Трябва да паднат нормативните пречки пред иновациите в аквакултурите

Над 20 - 30 млн. лева са заделени за аквакултурите през новия програмен период и за тяхното ефективно усвояване са нужни съвременни технологични решения, заяви пред Maritime.bg

Бреговата охрана на САЩ потвърди за инцидент на кораб с български моряци

От окръжния команден център в Сан Франциско на Бреговата охрана (БО) на САЩ потвърдиха в телефонен разговор пред Maritime.bg за инцидент и предстояща медицинска евакуация на