С "едно сиво хапче дневно" лекуват от COVID-19 моряк в Нигерия

С едно хапче дневно и в ужасни болнични условия, в Нигерия лекуват заразен с коронавирус COVID-19 моряк от екипажа на снабдителния кораб SIEM MARLIN (IMO 9408994).

Това сигнализираха пред медии в Украйна близките на моряка, които недоумяват как в Нигерия може да има тестове за коронавирус, но в болницата, в която е настанен техният близък, да няма дори маски.

Плаващият под флага на Нигерия кораб е бил в района на Лагос, когато морякът показва симптоми на грипоподобно заболяване.

Мъжът, родом от Одеса, е свален от кораба и са му направени изследвания за коронавирус COVID-19, които са положителни.

В болницата няма маски, няма нормална храна, няма дихателни апарати, а лекарството, което приема морякът е едно сиво хапче дневно, което е с неизвестно съдържание, пишат медии в Украйна.

По-голямата част от моряците от екипажа също са с грипоподобни симптоми и се очакват техните резултати.

Роднините на мъжете от екипажа са изключително разтревожени от ситуацията на кораба и състоянието на местните болници и апелират към всички компетентни органи в Украйна да помогнат за незабавното напускане на Нигерия на моряците.

Последни новини

Последни новини

Инж. Славов: Абсолютно недопустими са спекулациите за измиране на риба от замърсяване във "Флотски арсенал"

Абсолютно недопустими са твърденията за замърсяване от "ТЕРЕМ КРЗ Флотски арсенал - Варна", причинило измиране на риба в акваторията на Варненското езеро. Това заяви пред

Турция прави първи сондаж в Черно море на годишнината от неуспешния преврат

Турция може да започне проучване на нефт в Източното Средиземноморие в рамките на три или четири месеца съгласно споразумение, подписано с Либия, което беше осъдено от други в

По света и у нас

По света и у нас