Капитан на COSCO стана жертва на коронавирус?

Капитанът на плаващия под флага на Хонконг бълкер FENG DE HAI (IMO: 9727637) е починал от коронавирус COVID-19 инфекция, твърдят редица медии в Турция.

През вчерашните два дни местните издания не посочиха подробности, а в някои се появи информация, че капитанът е бил болен от малария.

Тялото на мъжа, чиято националност не се съобщава, е свалено в района на Истанбул. Корабът е плавал от Гвинея с направление Украйна, а преди дни капитанът е починал на борда.

Maritime.bg се свърза с Генералната дирекция за морска безопасност на Република Турция, но до края на деня (30.03) не бе потвърдено, че капитанът на бълкера е бил заразен с COVID-19, а само, че FENG DE HAI е продължил плаването си към украинското пристанище Николаев.


На втора страница е публикувано изображение, което някои читатели могат да намерят за смущаващо (18+).

Последни новини

Последни новини

Инж. Славов: Абсолютно недопустими са спекулациите за измиране на риба от замърсяване във "Флотски арсенал"

Абсолютно недопустими са твърденията за замърсяване от "ТЕРЕМ КРЗ Флотски арсенал - Варна", причинило измиране на риба в акваторията на Варненското езеро. Това заяви пред

Турция прави първи сондаж в Черно море на годишнината от неуспешния преврат

Турция може да започне проучване на нефт в Източното Средиземноморие в рамките на три или четири месеца съгласно споразумение, подписано с Либия, което беше осъдено от други в

По света и у нас

По света и у нас