Удължават за шести път разследването за либийския танкер в Бургас

Една година и 6 месеца след началото на разследването, Окръжната прокуратура в Бургас удължи за 6-ти път срока за приключване на досъдебното производство по случая с либийския танкер BADR, който в момента е преименуван на MARIAM B, предаде БНР-Бургас.

19-ти юли е новият срок за приключване на разследването, което има за цел да установи дали частния съдебен изпълнител Тотко Колев е превишил правата си при публичната продажба на либийския танкер, който беше придобит от българско дружество срещу договор за морска ипотека, който е бил фалшифициран.

След образуването на досъдебното производство Тотко Колев каза: До момента по случая няма повдигнати обвинения. От Окръжната прокуратура в Бургас не уточняват какви действия по разследването предстоят.

Вижте още:

Последни новини

Последни новини

Флотът провежда учение „Бриз“

От 10 до 19 юли 2020 г., Военноморските сили на Република България ще проведат национално военноморско учение „Бриз 2020” отворено за участие на ВМС от страни членки на НАТО.

По света и у нас

Работодатели и самоосигуряващи се от транспорта могат да получат 290 лв. месечно за запазване на заетостта на…

Работодатели и самоосигуряващи се лица от секторите „Транспорт“, „Хотелиерство и ресторантьорство“ и „Туризъм“, чиито приходи са намалели с не по-малко от 20% за определен период,

Препоръки към българските граждани при пътувания към ЕС от трети страни

Във връзка с продължаващите ограничения при пътуване от трети страни към държави – членки на Европейския съюз, препоръчваме на сънародниците ни, пътуващи от България към страни от

По света и у нас