ДППИ взе участие в Blue Limassol Forum 2020

Зам. генералният директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ Александър Александров взе участие в Blue Limassol Forum 2020 – Sustainable Coastal, Marine & Maritime Environment, който се проведе на 29 май 2020 г. Той представи екологичните проблеми на пристанищата и крайбрежните зони, както и мерките, които трябва да бъдат предприети за тяхното разрешаване.

Blue Limassol Forum е ежегодно събитие, което се провежда за пръв път през 2020 г. по инициатива на Никос Николаидис, кмет на Лимасол, Кипър – водещ търговски и корабоплавателен център, и основен крайбрежен пристанищен град в югоизточното Средиземноморие. Форумът има за цел да разглежда ключови въпроси, свързани пряко със синята икономика, както и да насърчава морската и екологична осведоменост сред местните граждани.

Събитието, което тази година премина под формата на уебинар, се организира съвместно от Община Лимасол и Университет „Фредерик“. Провежда се под егидата на президента на Р Кипър Никос Анастасиадес.

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Кап. Христо Христов: Моята нептунова поща още намира получатели по света

Какво го е накарало да използва нептуновата поща, за да хвърли в океана близо 60 стъклени шишета с писма и как  24 години по-късно  му се обаждат чак от Южна Африка, разказва