Inmarsat предоставя безплатен достъп до портал на ISWAN

Inmarsat разширява инициативите си за подобряване благосъстоянието на моряците по време на COVID-19 пандемията, съобщиха пред Maritime.bg от лидера в глобалната мобилна спътникова комуникация.

Inmarsat разширява сътрудничеството си с Международната мрежа за благополучие и помощ на морските лица (ISWAN), чрез по-широко внедряване на услугата за видео телемедицина по време на пандемията.

Inmarsat вече предлага достъп на екипажите до портала SeafarerHelp на ISWAN и функцията за чат на живо чрез новия бордов WiFi портал – Fleet Hotspot, както и продължава да предлага безплатни гласови телефонни обаждания към услугата. Осигурена е и сателитна телефония на Port Chaplains в редица пристанища, където моряци нямат достъп до интернет.

Вижте още в Maritime First

Последни новини

Последни новини

За момента не са установени отклонения в качеството на водата на Черно море край Украйна

Разрушаването на стената на Каховската ВЕЦ на 6 юни 2023 г. заплашва с негативни последици за екосистемата на Черно море. Поради наводняването на крайбрежните зони има голяма

Evil Woman води след първия състезателен ден на Varna Channel Cup, днес яхтите влизат в канала море – езеро

Купата за канала, предлага днес на варненци невероятно зрелище, в което близо 40-те участващи яхти влизат в единствената за България, а и една от малките по света, канални