Домът е пристанище, а „Azur Deluxe“ – най-добрият избор!

До началото на строителството инвеститорът предвижда атрактивни отстъпки и гъвкави схеми за плащане без комисиона за заетите в морската индустрия. Посетете сайта Azur.bg и се свържете с екипа, за да научите повече за Вашия нов дом!

Жилищен комплекс „Azur Deluxe“ е втората фаза от мегапроекта „Azur Varna Resort“, който се реализира на метри от брега в Св. Св. Константин и Елена.

Районът все повече затвърждава имиджа си на едно от най-добрите места за живеене, не само заради близостта на морето, а също заради спокойната и здравословна жизнена среда, чистия въздух, удобната пътна инфраструктура и социалната си обезпеченост.

На пешеходно разстояние от сградите в „Azur Deluxe“ се намират спортни съоръжения за футбол, тенис на корт и плуване, хипермаркети, ресторанти, СПА и уелнес център. 

„Azur Deluxe“ – повече от всичко, за което сте мечтали

Както във всичките си проекти, реализирани до този момент, инвеститорът, който стои зад „Azur Deluxe“, не е направил компромис нито с архитектурното решение на комплекса, нито с материалите за изграждането му, нито с цялостното оформление и предназначение.

Целта е една – пълен комфорт и сигурност! 

Сградите в комплекса ще бъдат общо седем с височина до 6 етажа, с от 28 до 39 апартамента и невероятни гледки към морето, а една от постройките ще бъде предназначена само за спорт и почивка. В нея ще бъде обособен СПА и уелнес център с отопляем закрит басейн само за собствениците на жилища и техните гости, както и зали за фитнес, йога, пилатес и др. За добро прекарване на свободното време са предвидени още външни зони за отдих и детски площадки, външни басейни и богатство от растителни и дървесни видове, които да радват очите и да поддържат качеството на въздуха.

Сигурността в „Azur Deluxe“ ще бъде подсигурена чрез видеонаблюдение и денонощна физическа охрана – 24/7. Общите зелени площи, частните градинки, с които ще разполагат някои апартаменти и етажната собственост ще се поддържат от професионалнa фирмa.

Високо качество на строителство и атрактивни отстъпки при покупка

„Azur Deluxe“ ще бъде не просто един красив комплекс на брега на морето, а високостойностна инвестиция с дълъг живот на експлоатация. От основите до покрива, всяка сграда от комплекса ще бъде изградена чрез съвременни технологии и материали с най-добро качество.

Хидро-, топло- и шумоизолации ще покриват всяка стена и всеки под, та дори и покривите, така че да се гарантира не само тиха и спокойна среда на живот, а също ниски разходи за отопление и охлаждане, и да се елиминира пропускането на вода и влага.

Допълнителен принос ще даде и дограмата на „Raynaers“ с пречупен термомост и троен стъклопакет, която ще спира външните звуци и ще регулира температурните разлики между помещенията и околната среда.

Дори ВиК инсталациите ще бъдат изпълнени от специални тръби с шумоизолация, така че няма да се чува движението на водната струя през тях. В общите помещения и фоайета ще бъдат инсталирани рекуператори за пречистване на въздуха и подово отопление. 

До началото на строителството инвеститорът предвижда атрактивни отстъпки и гъвкави схеми за плащане без комисиона за заетите в морската индустрия. Посетете сайта Azur.bg и се свържете с екипа, за да научите повече за Вашия нов дом!

Външно съдържание и реклама

Източник Платена публикация

Последни новини

Последни новини

Военноморският музей представя изложбата „По пътя към българското Освобождение“ по случай 3 март

В деня на националния празник 3 март Военноморският музей предлага на посетителите си изложба с непоказвани артефакти от своите фондове. Художествени и документални