Жилищни комплекси „AZUR PREMIUM“ и „AZUR DELUXE“ – максимален комфорт и висок стандарт на живот!

В унисон с новите световни тенденции за изграждане на домове с повече зелени пространства и здравословна среда на живот, мега проектът „AZUR VARNA RESORT“ в черноморския курортен комплекс „Св.Св.Константин и Елена“ е едно от най-добрите предложения на пазара за недвижими имоти в България! Освен естествената паркова среда, с която са обградени сградите, общите им части са оборудвани с рекуператори и йонизатори за пречистване на въздуха – системи, които не позволяват задържането на влага, микроби, вируси и бактерии. 

„AZUR PREMIUM“ – първата фаза на „AZUR VARNA RESORT“

„AZUR PREMIUM“ е първата фаза от цялостния проект и се състои от три основни сгради, подземен паркинг, частен СПА център с вътрешен басейн, зали за спорт, зони за отдих, кътове за игри и 3 външни басейна с детски части. Отличава се със стилна архитектура, удобно разпределение на апартаментите, естетично екстериорно оформление и достъпна инфраструктура. Намира се на метри от морския бряг, като същeвременно е само на 10 минути разстояние от центъра на град Варна. 

Материалите, използвани в строителството са внимателно подбрани и с най-високо качество! Хидро- и топлоизолации са поставени както на фасадата, така и във вътрешността на сградите; покривите са с многопластово покритие, което гарантира дълъг живот и сигурност на повърхностите; дограмите и стъклопакетите осигуряват най- висока степен на топло- и шумоизолация. 

В общите пространства се поддържа постоянна температура от 18 градуса, като по този начин се предотвратяват температурни разширения и животът на вратите, уплътненията, мазилката, дори и на уредите се удължава неимоверно много. Безопасността на живущите е подсигурена чрез противопожарна система във всеки дом и в цялата сграда. В подземния етаж, където са термопомпите, са монтирани специални врати със сензор, който задейства затварянето им, ако се повиши температурата или се появи задимяване. Входните врати за гаражите са оборудвани с камери, които при разпознаване номера на автомобила, ги отварят за 2,5 секунди. Всеки апартамент е обезпечен със складово помещение и паркомясто и/или гараж.

„AZUR DELUXE“ – приказката продължава! 

Вторият етап от изграждането на „AZUR VARNA RESORT“ ще се състои от 7 шестетажни сгради, още по-близо до морето и е наречен „AZUR DELUXE“. Предвидено е апартаментите да бъдат по-малко на брой – между 28 и 39, и подобно на  „AZUR PREMIUM“, ще се предлагат двустайни, тристайни, многостайни и панорамни пентхауси. Технологиите на изграждане и материалите са идентични – висококачествени с доказан произход, което ще гарантира на собствениците ниски разходи при експлоатация и дълъг живот на имотите. Разбира се, всяко нещо изисква поддръжка, за това инвеститорът е предвидил професионална ежедневна грижа от специалисти, която да спести допълнителни ангажименти на живущите. Екипът ще поддържа както общите части на сградите, така и цялата прилежаща територия на комплекса, ще се грижи за почистването на басейните и за озеленяването. В таксата за обслужване ще бъде включен и свободният достъп до СПА центъра, фитнес залата и помещенията за йога и пилатес.

Инвестирайки в „AZUR DELUXE“ бъдещите собственици си гарантират красива морска гледка, чист въздух и спокойствие, благодарение на естествената паркова среда и допълнителното озеленяване, а също така удобното и близко разположение на хипермаркет, тенис корт, спортни съоръжения, уелнес център и ресторанти, които се намират на територията на к.к.“Св.Св.Константин и Елена“. Училища, детски градини, банкови институции, магазини….всичко това е лесно достъпно с автомобил или градски транспорт – центърът на Варна е само на 10-тина минути разстояние. 

Макар да са в съседство, „AZUR PREMIUM“ и „AZUR DELUXE“ ще бъдат отделени чрез собствени огради и входове с контролиран достъп. Физическа охрана ще следи за нередности 24/7, подпомагана от видеонаблюдение във външните зони.
Строителството на първите две сгради от „AZUR DELUXE“ започна съвсем скоро и инвеститорът предвижда гъвкави схеми за плащане без комисиона. 

Посетете сайта azur.bg и се свържете с екипа, за да научите повече и да заявите оглед! 

Последни новини

Последни новини

На 26 и 28-годишна възраст са поредните жертви от потъналия кораб Arvin в Черно море

Силен снеговалеж затруднява продължаващата операция по издирване на изчезналите моряци от екипажа на кораб ARVIN, който потъна във водите на Черно море край турската провинция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция

Военноморският музей отваря за посещения вътрешната си експозиция от днес, при спазване на въведените в страната противоепидемични мерки срещу разпространението на