Жилищни комплекси „AZUR PREMIUM“ и „AZUR DELUXE“ – максимален комфорт и висок стандарт на живот!

В унисон с новите световни тенденции за изграждане на домове с повече зелени пространства и здравословна среда на живот, мега проектът „AZUR VARNA RESORT“ в черноморския курортен комплекс „Св.Св.Константин и Елена“ е едно от най-добрите предложения на пазара за недвижими имоти в България! Освен естествената паркова среда, с която са обградени сградите, общите им части са оборудвани с рекуператори и йонизатори за пречистване на въздуха – системи, които не позволяват задържането на влага, микроби, вируси и бактерии. 

„AZUR PREMIUM“ – първата фаза на „AZUR VARNA RESORT“

„AZUR PREMIUM“ е първата фаза от цялостния проект и се състои от три основни сгради, подземен паркинг, частен СПА център с вътрешен басейн, зали за спорт, зони за отдих, кътове за игри и 3 външни басейна с детски части. Отличава се със стилна архитектура, удобно разпределение на апартаментите, естетично екстериорно оформление и достъпна инфраструктура. Намира се на метри от морския бряг, като същeвременно е само на 10 минути разстояние от центъра на град Варна. 

Материалите, използвани в строителството са внимателно подбрани и с най-високо качество! Хидро- и топлоизолации са поставени както на фасадата, така и във вътрешността на сградите; покривите са с многопластово покритие, което гарантира дълъг живот и сигурност на повърхностите; дограмите и стъклопакетите осигуряват най- висока степен на топло- и шумоизолация. 

В общите пространства се поддържа постоянна температура от 18 градуса, като по този начин се предотвратяват температурни разширения и животът на вратите, уплътненията, мазилката, дори и на уредите се удължава неимоверно много. Безопасността на живущите е подсигурена чрез противопожарна система във всеки дом и в цялата сграда. В подземния етаж, където са термопомпите, са монтирани специални врати със сензор, който задейства затварянето им, ако се повиши температурата или се появи задимяване. Входните врати за гаражите са оборудвани с камери, които при разпознаване номера на автомобила, ги отварят за 2,5 секунди. Всеки апартамент е обезпечен със складово помещение и паркомясто и/или гараж.

„AZUR DELUXE“ – приказката продължава! 

Вторият етап от изграждането на „AZUR VARNA RESORT“ ще се състои от 7 шестетажни сгради, още по-близо до морето и е наречен „AZUR DELUXE“. Предвидено е апартаментите да бъдат по-малко на брой – между 28 и 39, и подобно на  „AZUR PREMIUM“, ще се предлагат двустайни, тристайни, многостайни и панорамни пентхауси. Технологиите на изграждане и материалите са идентични – висококачествени с доказан произход, което ще гарантира на собствениците ниски разходи при експлоатация и дълъг живот на имотите. Разбира се, всяко нещо изисква поддръжка, за това инвеститорът е предвидил професионална ежедневна грижа от специалисти, която да спести допълнителни ангажименти на живущите. Екипът ще поддържа както общите части на сградите, така и цялата прилежаща територия на комплекса, ще се грижи за почистването на басейните и за озеленяването. В таксата за обслужване ще бъде включен и свободният достъп до СПА центъра, фитнес залата и помещенията за йога и пилатес.

Инвестирайки в „AZUR DELUXE“ бъдещите собственици си гарантират красива морска гледка, чист въздух и спокойствие, благодарение на естествената паркова среда и допълнителното озеленяване, а също така удобното и близко разположение на хипермаркет, тенис корт, спортни съоръжения, уелнес център и ресторанти, които се намират на територията на к.к.“Св.Св.Константин и Елена“. Училища, детски градини, банкови институции, магазини….всичко това е лесно достъпно с автомобил или градски транспорт – центърът на Варна е само на 10-тина минути разстояние. 

Макар да са в съседство, „AZUR PREMIUM“ и „AZUR DELUXE“ ще бъдат отделени чрез собствени огради и входове с контролиран достъп. Физическа охрана ще следи за нередности 24/7, подпомагана от видеонаблюдение във външните зони.
Строителството на първите две сгради от „AZUR DELUXE“ започна съвсем скоро и инвеститорът предвижда гъвкави схеми за плащане без комисиона. 

Посетете сайта azur.bg и се свържете с екипа, за да научите повече и да заявите оглед! 

Последни новини

Последни новини

Издадоха принудителна административна мярка за спиране на дейностите по претоварване от кораба „Vera Su“

Министърът на околната среда и водите Асен Личев издава принудителна административна мярка на Изпълнителна агенция „Морска администрация“ за спиране на дейностите по

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент