Ремонтират басейна на ПГРКК – Русе

Предстои ремонт на басейна на Професионална гимназия по речно корабостроене и корабоплаване – Русе. Това обяви спортният министър Красен Кралев.

„Русе има нужда от нов голям басейн и мислим в тази посока. Издръжката на такова съоръжение е много скъпа и това също трябва да се има предвид. На този етап ще помогнем за ремонта на съществуващия басейн в Гимназията по корабоплаване, където тренират 400 деца от Локомотив Русе“, обяви той.

Ще бъдат извършени подмяна на цялостна ВИК инсталация – смукателна и нагнетателна част от филтриращата система, отоплителен тръбопровод за отопление на водата в басейна заедно с топлообменник и отводнителен тръбопровод, подмяна на облицовка на коритото на басейна, подмяна на подова облицовка в басейна, обеща Кралев.

Последни новини

Последни новини

Военнослужещи почистиха и боядисаха експонати на Военноморския музей

Военнослужещи от Инженерно-сапьорна рота, в.ф. 34410 и Хидрографска служба, в.ф. 26870 към Военноморските сили участваха във възстановяване на експонати във Военноморския музей.

Завърши водолазното учение на Военноморските сили с международно участие „Тритон 2023” 

Завърши водолазното учение на Военноморските сили на Република България с международно участие „ТРИТОН 2023”. To се проведе за трета поредна година и е резултат от

От началото на войната в Украйна българските Военноморски сили са унищожили четири дрейфащи мини в наши води

От началото на военния конфликт в Украйна българските Военноморски сили са унищожили четири дрейфащи мини в наши води, каза днес пред журналисти командирът на ВМС