Royal Caribbean имунизира екипажите си

Royal Caribbean готви имунизация на екипажите си срещу COVID-19 при очаквания рестарт на круизните плавания. Това стана ясно от изтекъл в медиите имейл от компанията до част от екипажите, съобщи RCB.

“До момента няколко ваксини са ефективни за предотвратяване както на лека, така и на тежка симптоматика на COVID-19, смятаме да ги превърнем в ключов компонент на здравословното възстановяване на услугите”, пише в писмото до екипажите.

В него се посочва, че вероятно ще се изисква ваксинация за всички членове от екипажите на корабите.

“Круизната компания все още няма информация кога ще бъде извършена имунизация и как ще се дистрибутират ваксините за екипажите и може да зависи от държавите, в които живеят, както и от това кога започват следващ контракт”, пише в писмото.

То идва на фона на обявената от Norwegian Cruise Line предстояща имунизация на екипажите.

Последни новини

Последни новини

Над 2800 руски кораби не могат да посещават пристанища в ЕС

Европейският съюз затвори своите пристанища за целия търговски флот на Русия, състоящ се от над 2800 плавателни съда. Мярката обаче не засяга плавателни съдове, превозващи:

Новата техника на АППД осигурява целогодишно корабоплаването по река Дунав

Специализирана техника, осигурена с европейско финансиране по Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура", вече се грижи за целогодишното използване на река

Подобряване на условията за корабоплаване по р. Дунав обсъдиха премиерите на България и Румъния

Транспортната свързаност между България и Румъния беше във фокуса на разговора на министър-председателя Гълъб Донев с румънския му колега Николае Чука. Във

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент