Отпадат ограниченията за обслужване на моряци в Морска администрация

От утре, 01 март, отпадат наложените ограничения за броя работещи гишета на фронт-офисите на Морска администрация. Maritime.bg припомня, че тези ограничения станаха причина за образуване на опашки от моряци, които изчакват да получат административно обслужване в регионалните дирекции на агенцията.

В публикация в социалните мрежи от ДМА – Варна, която е най-натоварена в страната, отправиха благодарност към морските специалисти, проявили търпение през изминалите трудни месеци.

„Навлязохме и в период на активно подновяване на вашите документи, продиктувано от масовото издаване на такива през 2016 г. във връзка с влизане в сила на промените от Манила в конвенция STCW. Поради това, продължаваме да ви насърчаваме да използвате и куриерските и електронни услуги на агенцията“, допълват още от ДМА – Варна.

Maritime.bg припомня, че неотдавна базираната все още в София централа на агенцията публикува анализ, според който моряците не изказват неудовлетворение от увеличеното време за изчакване пред регионалните дирекции. Тези твърдения на софийската Морска администрация бяха посрещнати със стотици хумористични коментари на моряци в социалните мрежи.

Вижте още по темата тук:

Последни новини

Последни новини

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент