Над 80 000 пасажери са избрали „круизи за никъде“ в Сингапур

Над 80 000 души са били на „круизи за никъде“, започнали от Сингапур от началото им през миналата година. Две компании предлагат подобни туристически услуги от ноември – Royal Caribbean и Genting Cruise Lines. По данни на първата са проведени 25 плавания с 35 хил. пасажери, докато на борда на кораби на Genting са плавали 47 хил. пасажери.

Пътническият кораб на Genting WORLD DREAM е осъществил 45 „круиза за никъде“ от 6 ноември.

Припомняме, че първият подобен круиз на Royal Caribbean, осъществен на QUANTUM OF THE SEAS, бе прекратен по подозрения за наличие на заразени.

„Круизите за никъде“ се провеждат при заети 50% от пасажерските места на борда на корабите. Представляват 2 до 4-дневни плавания, при които не се посещават други пристанища.

През миналия месец Катар стана последната страна, която допуска провеждане на подобни плавания.

Последни новини

Последни новини

Черно море – Бриз: Разрушиха ни 60-годишен мост, който ние сме градили и дейността ни спира

Ръководството на варненския ветроходен клуб "Черно море - Бриз" твърди, че част от 60-годишен мост на брега на езерото е разрушен. Буквално е строшен и целостта му е нарушена.

Лавров: Присъствието на американски кораби в Черно море е придружено от агресивна реторика

Снимката е илюстративна. Американското посолство в Анкара е уведомило Турция за отмяна на преминаването на два кораба от Военноморските сили на САЩ през Босфора към Черно море,