За три часа разпродадоха „Околосветски круиз“

Четири континента, 31 държави и 66 пристанища. Това включва „Околосветският круиз“, който стартира на 6-и януари 2024 г. на борда на пътническия кораб SEVEN SEAS MARINER (IMO: 9210139), плаващ под флага на Бахамските острови и част от флота на круизната компания „Regent Seven Seas Cruises“ (RSSC).

Снимка: RSSC

Круизът ще продължи цели 5 месеца, а пасажерите на кораба ще изминат 34,500 морски мили. „Околосветският круиз“ ще започне от Маями, а 73,500 долара е най-ниската цена за място на борда по време на плаването, което ще продължи около 130 дни.

SEVEN SEAS MARINER е представен от круизната компания като „първият в света луксозен пътнически кораб с балкон към всяка кабина“. На борда си той приема до 700 пасажери и 445-членен екипаж. До 200 хиляди долара достига билет за плаването в кабина с площ от близо 200 кв. метра.

От RSSC съобщават, цитирани от „Бизнес инсайдър“, че е счупен досегашният рекорд на компанията за най-бързо разпродаване на всички пасажерски места на техен кораб.

Изцяло е запълнен пътническият капацитет на „Околосветския круиз“ в рамките на едва три часа от момента, в който е открита формата за заявки.

Последни новини

Последни новини

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент