Назначеният в ДППИ кандидат-депутат на „ГЕРБ-СДС“ не бил член на ГЕРБ

Ивайло Иванов, който бе назначен в борда на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“, не e член на ПП „ГЕРБ“. Това твърдят пред Maritime.bg от партийната централа в Бургас, където Иванов бе назначен за шеф на клона на същото предприятие в последните минути от живота на транспортния кабинет на Николина Ангелкова (ГЕРБ).

Отговорът на ГЕРБ, без редакторска намеса:

Ивайло Иванов не е член на ПП ГЕРБ.
Като експерт по морски политики сме консултирали с него секторни политики.

ГЕРБ

С поредица заповеди служебният транспортен министър Георги Тодоров първо назначи Иванов за член на борда на ДППИ, а ден по-късно с друга заповед, която не видя бял свят, го избра за генерален директор на предприятието. Цялата поредица от заповеди, вижте тук.

Макар в ГЕРБ да твърдят, че Иванов не е техен член, прост преглед на страницата на организацията във Фейсбук показва, че всъщност той е бил изключително активен функционер. Припомняме, че Иванов бе и кандидат-депутат от листата на коалиция „ГЕРБ – СДС“ на изборите от април.

Сега той е избран за зам.-председател на управителния съвет на ДППИ.

Над 2 седмици пресцентърът на МТИТС не отговаря на въпросите на Maritime.bg какви са професионалните качества на назначените за временно ръководство на ДППИ, сред които и Иванов. Всичко по темата, вижте в ретроспекцията по-долу.

Снимки:

Какво се случва в пристанищата и управляващото инфраструктурата им предприятие, всичко по темата до момента:

Последни новини

Последни новини

Finn Devoti Cup остана във Варна, силно общинско присъствие на финалната церемония

Състезателят на МК Одесос Варна Владимир Стасюк спечели по драматичен начин първото издание на ветроходната Finn Devoti Cup във Варна. Украинецът, който от няколко сезона се

Военнослужещи почистиха и боядисаха експонати на Военноморския музей

Военнослужещи от Инженерно-сапьорна рота, в.ф. 34410 и Хидрографска служба, в.ф. 26870 към Военноморските сили участваха във възстановяване на експонати във Военноморския музей.

Завърши водолазното учение на Военноморските сили с международно участие „Тритон 2023” 

Завърши водолазното учение на Военноморските сили на Република България с международно участие „ТРИТОН 2023”. To се проведе за трета поредна година и е резултат от