300 хил. лева за униформи в Морска администрация

Униформите на служителите в Изпълнителна агенция “Морска администрация” ще струват на данъкоплатците 300 000 лева. Това става ясно от обявена обществена поръчка от базираната в София централа на агенцията, видя Maritime.bg.

Предвижда се доставка на униформено облекло за нуждите агенцията за период от 36 месеца или до достигане на определения от нея максимален финансов ресурс от 300 000 лв. без ДДС).

Униформеното облекло включва следните артикули: униформен мъжки костюм, включващ сако и два панталона; униформена мъжка риза; вратовръзка; униформен дамски костюм, включващ сако и два панталона/поли; униформена дамска риза; дамски шал.

Общият брой служители на възложителя, за които се предвижда да се изработва и доставя униформено облекло за всяка календарна година в периода на изпълнение на договора, е 245.

Доставката ще се извършва периодично, по заявки на Възложителя, в която се посочват вида и броя на артикулите, както и конкретното място на доставка.

Вижте още:

Последни новини

Последни новини

Изкуствен интелект осигурява безопасно маневриране при ограничена видимост в Пристанище Варна

Как да се впрегне изкуственият интелект в морските технологии? Отговор дава мащабен европейски проект, в който участва Техническият университет - Варна. Това заяви пред

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент