Кап. Димитър Димитров е избран за президент на CESMA

Капитан Димитър Димитров е избран за президент на Европейската конфедерация на асоциациите на морските капитани (CESMA).

На заседанието на управителния съвет на CESMA, проведено в Риека, Хърватия, заместник-председателят на Българската асоциация на морските капитани (БАМК) к.д.п. Димитър Димитров, е избран за президент на организацията.

Това е изключително признание както за ролята на БАМК на европейско ниво, така и лично за капитан Димитров, отчитайки много големия му принос за работата и развитието на Европейската конфедерация, пише днес до членовете на българската асоциация нейният председател к.д.п. Иван Цонев.

„Искам от името на всички членове на Асоциацията да го поздравя с големия успех и да му пожелая успехи в тежката работа, която го очаква! Познавайки го добре, сигурен съм че той ще се справи достойно и ще допринесе за увеличаване престижа на българското морячество“, коментира още кап. Цонев.

Последни новини

Последни новини

Катерите за брегова отбрана на Русия ще бъдат оборудвани с дистанционно управляем боен модул

През 2022 г. Русия ще започне серийно производство на корабен дистанционно контролиран боен модул "Нарвал", твърдят руски медии. "Бойният модул вече е преминал бойни

Стефан Янев: Нашата задача е да търсим възможности за развиване на способностите ни за търсене и спасяване

default „Успешно приключи вчера операцията по обезопасяване и спасяване на заседналия кораб VERA SU до брега на защитената местност Яйлата. Благодаря на всички, участвали в

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент