Не се наблюдава изменение на позицията на Vera Su

Няма промяна на оперативната обстановка със заседналия в границите на защитена местност „Яйлата“ моторен кораб VERA SU, предаде репортер на Maritime.bg от района.

През нощта срещу 21 септември хидрометеорологичната обстановка в района се влоши, но към сутринта времето се нормализира. Към 0800 ч. при н. Шабла скоростта на вятъра е 8.1 m/s, вълнението на морето 3 бала с височина на вълната 1,01 м., температурата на водата е 21,74 град. C. Над Черноморието ще има значителна облачност. По-късно през деня облачността ще намалее. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 16-20°.

Към 0800 ч. не е установено замърсяване в района на кораба, не се наблюдава изменение на позицията му спрямо бреговата линия.

Последни новини

Последни новини

Катерите за брегова отбрана на Русия ще бъдат оборудвани с дистанционно управляем боен модул

През 2022 г. Русия ще започне серийно производство на корабен дистанционно контролиран боен модул "Нарвал", твърдят руски медии. "Бойният модул вече е преминал бойни

Стефан Янев: Нашата задача е да търсим възможности за развиване на способностите ни за търсене и спасяване

default „Успешно приключи вчера операцията по обезопасяване и спасяване на заседналия кораб VERA SU до брега на защитената местност Яйлата. Благодаря на всички, участвали в

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент