Флотски арсенал е все по-разпознаваем на руския пазар

За втори пореден път екипът на „ТЕРЕМ-КРЗ Флотски арсенал – Варна“ ЕООД представи успешно завода, участвайки като изложител на XVI морско изложение NEVA 2021, което се проведе в периода 21-24 септември в Санкт Петербург, Русия.

Организаторите на изложението предоставиха отлична възможност за физически срещи на едно място за активни представители на корабостроителната и кораборемонта индустрия, съобщават от военния завод.

„В резултат на усърдната ни работа, успяхме да се запознаем с много нови бъдещи партньори и клиенти, както и да затвърдим предишни връзки и партньорства. Заводът става все по-разпознаваем за руския пазар, интересът към услугите ни е голям. Бяха проведени редица успешни преговори с клиенти, обсъдени бяха обещаващи проекти и сътрудничества. Получихме множество покани за участия в изложения и конференции, както и такива за посещения на други заводи и предприятия с цел обмяна на опит“, информират от Флотски арсенал.

Последни новини

Последни новини

Инцидент с подводница в Южна Африка, загинаха трима, сред тях една от малкото жени-подводничари в страната

Трима подводничари загинаха при инцидент с подводница MANTHATISI от състава на Военноморските сили на Южна Африка. Седем моряци падат зад борда на подводната лодка по