Прекратиха конкурсите за шефове в пристанищата?

Снимка: Пристанище Варна

Прекратени са конкурсите за избор на шефове в „Пристанище Варна“ ЕАД и ДП „Пристанищна инфраструктура“. Това твърдят източници на Maritime.bg в Агенцията за контрол на публични предприятия.

Припомняме, че процедурите бяха обявени от предходния служебен транспортен министър Георги Тодоров, който освободи генералния директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“ Ангел Забуртов и на негово място назначи за временно изпълняващ длъжността финансиста Добромир Янев. От борда на „Пристанище Варна“ ЕАД Тодоров освободи Димитър Атанасов.

Към момента информацията не е официално потвърдена пред Maritime.bg от транспортното ведомство, не са известни мотивите за прекратяване на процедурите.

Maritime.bg получи пълен достъп по Закона за достъп до обществена информация до всички концепции за развитие на пристанището и ДППИ на участниците в конкурсите за шефски места в двете държавни структури. Те ще бъдат публикувани в изданието, когато бъдат обявени резултатите от конкурсите или прекратяването на същите бъде официално потвърдено.

Очаквайте подробности…

Какво се случва в пристанищата и управляващото инфраструктурата им предприятие, всичко по темата до момента:

Последни новини

Последни новини

Чилийски военен кораб ще транспортира полярниците до базата „Св. Климент Охридски“

Първата група от 15 души полярници от юбилейната 30-а българска антарктическа експедиция, след десетдневна карантина в чилийското пристанище Пунта Аренас, вече са на борда на

Южният океан е маховикът на климатичната система, все още поглъща огромни количества въглероден диоксид

Южният океан все още усилено абсорбира големи количества въглероден диоксид, отделян от изгарянето на изкопаеми горива, показва проучване, базирано на въздушни наблюдения.

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент