Курсант оглави Студентския съвет на ВВМУ

Курсант оглави Студентския съвет на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“. След общо изборно събрание на обучаемите в Морско училище, за председател бе избран главен старшина Георги Лолов от специализация „Военноморски комуникационни и радиотехнически системи“.

Той бе единият от петимата кандидати, за които възпитаниците на флотската Алма матер имаха възможност да гласуват. Останалите четирима кандидати, които се състезаваха за поста, се обучават в цивилни специалности в Морско училище.

За зам.-председател бе избран второкурсникът Иво Киров от специалност „Корабоводене“. Секретар стана Габриела Куманова от трети курс на специалност „Експлоатация на флота и пристанищата“.

На общото изборно събрание бяха избрани и останалите четирима от състава на 7-членния Студентски съвет.

Последни новини

Последни новини

Търсят нов собственик за над 19 млн. лева на суперяхта, построена преди над 60 години във Варна

Над 19 млн. лева е обявената цена за продажба на суперяхтата LA SULTANA. Построеният през 1962 година класически моторен съд с дължина 65 метра събира погледите на любителите на

Подписахме Меморандум за разбирателство за морско сътрудничество с Пакистан

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев и посланикът на Ислямска република Пакистан Н. Пр. Мариам Афтаб подписаха Меморандум за разбирателство за