Прекратиха конкурсите за избор на шефове в пристанищата

Със заповед на служебния транспортен министър Христо Алексиев са прекратени конкурсите за избор на нови шефове в Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ и „Пристанище Варна“ ЕАД. Припомняме, че през миналата седмица стана ясно, че конкурсите са прекратени и в Агенцията за контрол на публични предприятия.

Припомняме, че процедурите бяха обявени от предходния служебен транспортен министър Георги Тодоров, който освободи генералния директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“ Ангел Забуртов и на негово място назначи за временно изпълняващ длъжността финансиста Добромир Янев. Сайтът Актуално съобщи, че Янев все още е в управлението на частно дружество.

От борда на „Пристанище Варна“ ЕАД Тодоров освободи Димитър Атанасов.

Maritime.bg получи пълен достъп по Закона за достъп до обществена информация до всички концепции за развитие на пристанището и ДППИ на участниците в конкурсите за шефски места в двете държавни структури.

Какво се случва в пристанищата и управляващото инфраструктурата им предприятие, всичко по темата до момента:

Последни новини

Последни новини

Чилийски военен кораб ще транспортира полярниците до базата „Св. Климент Охридски“

Първата група от 15 души полярници от юбилейната 30-а българска антарктическа експедиция, след десетдневна карантина в чилийското пристанище Пунта Аренас, вече са на борда на

Южният океан е маховикът на климатичната система, все още поглъща огромни количества въглероден диоксид

Южният океан все още усилено абсорбира големи количества въглероден диоксид, отделян от изгарянето на изкопаеми горива, показва проучване, базирано на въздушни наблюдения.

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент